ESPECTACLES I SERVEIS

682 465 431

info@magadriaco.com

ESPECTACLES I 

SERVEIS

magia lleida, mag adriaco

L'ESPERIT DE LA MÀGIAUn espectacle ideal per a teatres i festes majors que recull alguns dels millors jocs de màgia dels últims anys i que ha estat representat en fires, escoles i teatres tant en l'àmbit nacional com internacional. Un espectacle per a totes les edats que combina l'humor amb la màgia. Un espectacle amb una durada d'1 hora 20 minuts en els quals tot el públic podrà realitzar jocs de màgia i on es podrà veure com es pot fer màgia amb un simple anell o com es pot fer màgia amb grans aparells.

PLAYING WITH MAGICUn espectacle completament en anglès que ha estat representat en països com Gal·les o el Regne Unit amb el qual podrem jugar amb la màgia mitjançant la utilització d'una llengua tan important com l'anglès amb el qual podreu aprendre com s'anomenen tots els objectes que s'utilitzen en la màgia en anglès i podreu convertir-vos en autèntics mags que podran fer la volta al món. Un espectacle especialment creat per a escoles i acadèmies d'anglès que vulguin observar com es pot jugar amb la màgia en anglès i aprendre. L'espectacle té una duració d'una hora.

EL COMBAT FINALSi tens ganes de passar una bona estona, no teniu excusa. Aquest nou espectacle us farà veure que l'art de la hipnosi i l'art de la màgia, també poden estar relacionades. El Jordi Ruiz i el Mag Adriaco us conviden a passar una bona estona al seu costat dins d'un espectacle familiar on des dels més petits als més grans i podran formar part. L'espectacle té una duració d'1 hora i 30 minuts.

IL·LUSIONA'TL'espectacle ideal per a festes privades d'unes 150 persones màxim; comunions, aniversaris, bodes, batejos que recull jocs realitzats amb objectes quotidians i on interactuen molt els espectadors amb el mag i els protagonistes de la festa. Un espectacle familiar per a totes les edats que combina la màgia i l'humor. L'espectacle té una duració d'1 hora.

UN VIATGE PER BROADWAYUn espectacle que s'estrenarà aquest octubre del 2019 que combina la màgia amb els millors musicals de Broadway i les pel·lícules de Hollywood. Podràs viatjar fins a Broadway des del seient del teatre. Un espectacle amb il·lusions de gran format i que combina l'ús de les tecnologies en el públic. Així doncs és important que a diferència d'altres espectacles, porteu al damunt el vostre telèfon mòbil. La duració de l'espectacle és d'1 hora i 20 minuts.

UN VIATGE MATEMÀGIC


Un espectacle que ha aconseguit sorprendre a alguns dels millors matemàtics nacionals en el qual es demostra com les matemàtiques poden també estar relacionades en alguns casos amb la màgia. Un espectacle que combina números, fórmules, targetes numèriques, figures geomètriques i tot allò que es necessita per poder endinsar-nos a jugar amb les matemàtiques a través de la màgia. Un espectacle que ha estat representat en diverses fires de ciències i matemàtiques i que ha estat contractat per entitats com el Caixa Fòrum. L'espectacle té una duració d'una hora.

TALLERS DE MÀGIA


Tens ganes d'aprendre màgia o tens ganes que els més petits puguin aprendre una mica de màgia i convertir-se en autèntics mags? Amb aquest taller de màgia d'iniciació enfocat per a nens de 3 a 18 anys i amb un màxim de 30 assistents, podreu endinsar-vos al món de la màgia. Un taller on cadascú es fabricarà els seus propis jocs de màgia que després podran endur-se a casa. Tallers per a escoles, casals, locals de lleure, activitats extraescolars, acadèmies, etc. Aquests tallers també estan disponibles en anglès per a acadèmies i escoles i es realitzen també com a activitats extraescolars.

TROBA'NSC/Ton Sirera nº4 - Baixos - Lleida

Telèfon: 682 465 431

Email: info@magadriaco.com


Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Aceptar