QUI SÓC?

682 465 431

info@magadriaco.com

QUI SÓC?

Mag Adriaco (Adrià Codina) vaig començar a fer espectacles de màgia amb només 8 anys. Des d'un primer moment no he dubtat en fer gaudir dels espectacles al públic.

Amb només 5 anys, em van regalar el primer set de màgia. Des d'aleshores, em vaig començar a interessar en els fets màgics que es podien dur a terme. A partir d'un joc de màgia que em va fer el meu tiet vaig començar a investigar en tot el que tenia a veure amb el món de la màgia. Vaig passar de fer espectacles de màgia per a 20 persones a arribar a fer representacions de fins a 1000.

He realitzat diferents espectacles de màgia, el més conegut fins al moment ha estat: "L'esperit de la màgia", un espectacle que recull alguns dels millors jocs d'aquests més de 10 anys com a mag. Sóc conegut pels espectacles de màgia familiar on aconsegueixo sorprendre a grans i a petits. En tots els espectacles hi ha una elevada participació del públic on podreu observar fets màgics sense explicació i gaudir d'un moment especial.

En els meus espectacles he aconseguit combinar la màgia amb l'humor i adaptar-la al S.XXI. Jocs que inclouen les tecnologies, els telèfons mòbils i qualsevol aparell que utilitzem en el dia a dia. He combinat també en alguns casos la màgia amb la hipnosi amb un espectacle que es diu "El combat final" i he aconseguit sorprendre també matemàtics d'alt nivell amb l'espectacle "Un viatge matemàgic".

Aquest octubre del 2019 estrenaré un espectacle que s'anomena "Un viatge per Broadway" en el que podràs endinsar-te en un món màgic amb les millors cançons de Broadway i de Hollywood.

Actualment sóc membre de l'Associació de Mags Il·lusionistes de Lleida (AMIL) amb qui realitzo espectacles i tallers de màgia. Sóc un dels col·laboradors anuals de la fira de la Lleida Tardor Màgica i Montgai Màgic. He estat membre de l'Associació de Mags del Món.

He realitzat màgia en fires, sales, teatres, bars, restaurants, festes privades, comunions, aniversaris, batejos, TV, ràdio, places, carrers, sales de joc, escoles, càmpings i en qualsevol lloc on la gent necessiti una mica de màgia i humor.

Actualment també realitzo tallers de màgia per a nens en festes privades, fires de màgia i escoles. Anualment realitzo els tallers de màgia de la Fira de màgia Montgai Màgic i la Lleida Tardor Màgica.

He actuat en diferents sales, escoles, bars i teatres de tot Europa. Els meus espectacles de màgia en Català, Castellà i Anglès he aconseguit sorprendre a gent de tot el món.

TROBA'NSC/Ton Sirera nº4 - Baixos - Lleida

Telèfon: 682 465 431

Email: info@magadriaco.com


Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Aceptar